Ako Vam je dosadilo da stalno nosite jedne te iste kombinacije boja onda je proleće pravo vreme da nešto promenite. Osvežite svoju garderobu nekim novim i svetlijim modnim nijansama koje do sada niste nosili ili kombinovali sa drugim bojama. Slobodno eksperimentišite, a kao inspiracija Vam mogu poslužiti sledećih pet kombinacija boja koje su hit na instagramu za proleće 2020 godine.
1. Plava i burgundi
Ova kombinacija boja je postala toliko popularna u modnom svetu da je mnogi već smatraju vanvremenskom. Burgundi kao tamnija nijansa se odlično uklopila uz svetlo plavu boju.

2. Žuta i rust( boja rđe)
Ako pratite modne trendove onda znate da je žuta boja u trendu ovog proleća. Idealna, svetla nijansa priziva sunce i lepše vreme i poboljšava raspoloženje. Pritom žuta boja prelepo izgleda u kombinaciji sa bojoj rđe, kao nekom vrstom crvenkaste nijanse.

3. Roze i zelena
Jedna od najzastupljenijih kombinacija boja koja će obeležiti uličnu modu ovog proleća su roze i zelena. Puderasto roze odlično ide uz tamniju zelenu nijansu.

4. Krem i braon
Ako imate dosta odeće u braon boji onda je slobodno uparite sa krem bojom. Dobićete sofisticirane i elegantne prolećne kombinacije koje možete nositi u svim prilikama.

5. Boja lavande i ljubičasta boja
Ovde se radi o kombinovanju različitim nijansama jedne iste boje pri čemu se dobija zanimljiv monohromatski outfit.

Dragana Živković
Završila Ekonomski fakultet u Nišu. Od 2013. godine piše za online magazin U Trendu. Inspiraciju pronalazi u prirodi, umetnosti i druženju sa decom. Odmara uz muziku, filmove i dobru knjigu.

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.