Pletene zimske kape ponovo u trendu

Pletene zimske kape ponovo u trendu

0 6206

Pletene kape su veoma slatke i moderne. Štite glavu od hladnoće, ali takođe su najbolji izbor ukoliko nemate vremena da sredite frizuru. Mogu se naći u različitim modelima i bojama. Možete ih i sami isplesti u boji i obliku koji želite. Evo nekoliko saveta kako da nosite pletene kape sa stilom.

1.    Pletena kapa i puštena kosa


Pletena kapa sa puštenom kosom najbolje stoji damama sa okruglim licem, jer daje prividnu sliku da je lice izduženije. Kapa Vam ne može poremetiti frizuru jer nije u dodiru sa pramenovima kose koji su slobodni i  u centru su  pažnje. Na ovaj način postižete moderam i šik izgled.

2.    Pletena kapa i tupe šiške


Još jedan odličan način da učinite okruglo lice mršavijim je da kombinujete pletenu kapu sa tupim šiškama i puštenom kosom. Na ovaj način postižete zabavan i mladalački izgled.

3.    Pletena kapa i kosa u pletenici


Dame vole da nose pletenu kapu u kombinaciji sa pletenicom u kosi. Na taj način izgledaju kao curice. Predlažemo da prvo napravite pletenicu pa tek onda stavite kapu i uklopite ih u savršenu celinu.

4.    Pletena kapa preko ušiju


Kada su hladni i vetroviti dani pletenu kapu nosite preko ušiju. Na ovaj način postižete moderan i trendi izgled, ali i štitite uši i celu glavu od hladnoće.

5.    Nosite svetlu pletenu kapu


Oživite i ulepšajte bilo koju odevnu kombinaciju dodavanjem pletene kape u svetlim pop bojama. Pletene kape možete naći u različitim bojama i modelima. Ako Vam je zimska garderoba tamnija, svetla kapa će Vam ulepšati celokupni izgled. Izgledaćete mladalački i biti u trendu.

Dragana Živković
Završila Ekonomski fakultet u Nišu. Od 2013. godine piše za online magazin U Trendu. Inspiraciju pronalazi u prirodi, umetnosti i druženju sa decom. Odmara uz muziku, filmove i dobru knjigu.

SLIČNI ČLANCI

Pletene kape i rukavice

0 4635

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.