Popularne boje ovog proleća

Popularne boje ovog proleća

0 2040

Ako ste se umorili od svog starog izgleda koji podrazumeva neutralne boje, jednostavne i suptilne odevne kombinacije predlažemo Vam da osvežite svoju prolećnu garderobu novim bojama. Da biste bili u trendu ovog proleća dovoljno je da se opredelite za jedan modni detalj u crvenoj, žutoj ili nekoj drugoj upadljivoj boji. Pogledajte sledeće kombinacije.

1.    Šarene viseće minđuše


Ako je Vaša odevna kombinacija neutralnih boja onda je osvežite parom šarenih visećih minđuša. Minđuše mogu biti od različitog materijala sa kristalom, dragim kamenjem ili biserima. Delovaćete puni života i energično.

2.    Marame


Marame su u trendu poslednjih godina. Veoma su zahvalne jer se mogu nositi i kada je toplo i to na različite načine. Možete je staviti oko vrata, ili kao traku oko glave, ili kao kaiš oko struka. Bitno je da marama bude šarena i vesela pa će uveseliti i osvežiti i Vaš celokupni stajling.

3.    Cipele svetlih boja


Svoju svakodnevnu neutralnu modnu kombinaciju možete učiniti interesantnijom ako obujete par cipela u svetlim bojama. Sami odaberite da li će to biti štikle, platforme, baletanke ili patike.

4.    Kragna ogrlice


Vaš neutralni outfit takođe možete osvežiti i nekom lepom velikom ogrlicom. Bitno je samo da bude upadljivih boja i sa interesantnim detaljima.

5.    Kapa


Šešir ili kačket je funkcionalni dodatak jer skreće pogled sa frizure koju niste stigli da sredite. Takođe može da Vas zaštiti od vetra ili vrućine. Zato odaberite neku lepu kapu sa interesantnim bojama i ulepšajte svoju prolećnu odevnu kombinaciju.

SLIČNI ČLANCI

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.