Rijaliti Kardašijana se završava 2015 godine

Rijaliti Kardašijana se završava 2015 godine

0 1127
kraj serije porodice Kardasijan

U javnost su procurile informacije da se popularna rijaliti serija Porodice Kardašijan sigurno  neće prikazivati od 2015. godine.

Insajder koji je želeo da ostane anoniman izjavio je medijima da porodica Kardašijan nema želju da obnovi ugovor nakon što on istekne 2015 godine. Nakon 10 sezona ovaj kontroverzni rijaliti program možda zaista neće imati nastavak. Naime, 2012 godine, porodica Kardašijan je potpisala trogodišnji ugovor  sa mrežom E! vredan 40 miliona dolara. Po tom ugovoru družićemo se sa njima  sigurno do  2015 godine. Anonimani insajder je trač portalu “Naughty But Nice Rob” izjavio sledeće:

“Ovo je najveći rijaliti ikada. Svi inutar porodice žele da se on završi baš kada je najpopularniji a ne da se rasteže u nedogled. Neki članovi su sada dobili prinove, krenuli sa novim životima gde bi kamere bila suvišne. ”
Inače, na jednoj domaćoj televiziji upravo ovih dana je započelo prikazivanje rijalitija i očekuje se da će i kod nas steći još više obožavalaca.  Možda će pak činjenica da se snimanju serijala bliži kraj imati suprotan efekat koji će uticati na popularnost kod nas, ostaje da se vidi. Sve u svemu, serija ima i tri spin- off-a seriju  “Kourtney & Khloe Take Miami,” “Kourtney & Kim Take New York” i “Khloe & Lamar.”

Dragana Živković
Završila Ekonomski fakultet u Nišu. Od 2013. godine piše za online magazin U Trendu. Inspiraciju pronalazi u prirodi, umetnosti i druženju sa decom. Odmara uz muziku, filmove i dobru knjigu.

SLIČNI ČLANCI

koliko je bogata porodica Kardašijan

0 1542

0 1473

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.