Pravila za nošenje kožnih suknji

Pravila za nošenje kožnih suknji

0 8400
kako se nose kožne suknje

Kožne suknje nikada ne izlaze iz mode. Mogu se nositi u svim godišnjim dobima, a posebno glamurozno izgledaju tokom jeseni. Međutim neke dame izbegavaju da ih nose da nebi izgledale previše rokerski. Zato pogledajte na koje sve načine možete da kombinujete kožne suknje sa ostalom garderobom i da postignete seksi i moderan izgled.

1.    Kožna suknja i bluza


Kožna suknja se lepo slaže sa bilo kojom vrstom bluza i džempera. Bluza može biti tanja, štrikana, sa grafikom, duža ili šira sve dolazi u obzir naročito tokom jeseni. Uz ovu kombinaciju možete obući čizme ili visoke potpetice.

2.    Majica sa kratkim rukavima i suknja


Ovo je najbolja i najjednostavnija kombinacija za toplije dane. Ako želite kežual izgled možete da uz kožnu suknju nosite neku jednostavnu majicu. Ukoliko želite žestok i rokerski izgled izaberite majicu sa interesantnom grafikom. Obujte visoke potpetice.

3.    Kožna suknja i kožna jakna


Kao što se teksas slaže sa teksasom tako se i koža slaže sa kožom. Kožna suknja i kožna jakna su moderna i otmena kombinacija.

4.    Čipka i kožna suknja


Neki smatraju da kožna suknja daje previše čvrst i žestok izgled. Zato kad kombinujete kožnu suknju sa čipkanom bluzom dobijate ženstven i nežniji izgled. Kombinacija kože i čipke stvara savršenu ravnotežu između žestokog i nežnog izgleda.

5.    Krzno i kožna suknja


Kožna suknja je sama po sebi luksuzan komad odeće. Međutim za postizanje glamuroznog izgleda uparite je sa krznom. Možete koristiti krzneni prsluk ili jednostavnu jaknu i kaput koji imaju krzno na ramenima. Ovo je jedna poprilično šik kombinacija.

Dragana Živković
Završila Ekonomski fakultet u Nišu. Od 2013. godine piše za online magazin U Trendu. Inspiraciju pronalazi u prirodi, umetnosti i druženju sa decom. Odmara uz muziku, filmove i dobru knjigu.

SLIČNI ČLANCI

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.