Praznični make up

Praznični make up

0 2378
Novogodišnja šminka

Da biste u Novogodišnjoj noći sijali kao zvezda potrebna Vam je adekvatna šminka. Šminkeri za najluđu noć ove sezone preporučuju dramatične oči, šljokice i upadljive boje senki i karmina.

1.    Garave smoki oči

 Zadimljene smoki oči
Veliki trend ove sezone su garave smoki oči. Slažu se sa suptilnom bojom karmina, crnom haljinom i visokim potpeticama. Sa ovakvim make-upom sigurno ćete izgledati glamurozno u Novogodišnjoj noći.

2.    The Hunger Games oči


Ove oči su inspirisane naučno fantastičnim filmom. Na očima dominiraju šljokice u metalik boji, šljokica takođe ima i po čelu. Crveni karmin i odgovarajuće minđuše Vam daju celokupni rokerski izgled.

3.    Zlatne maskara za oči

 Zlatne oči
Sve što sija i što je zlatno odgovara prazničnom duhu. Sa zlatnom senkom i naglašenim crnim trepavicama ćete sigurno privlačiti pažnju. Zlatni pogled ide uz haljinu bilo koje boje od crvene preko zelene do crne i ljubičaste.

4.    Mačje oči

Mačje oči
Nova godina nije vreme za kandže već za umiljatu macu. Dramatične mačje oči izgledaju žestoko, fenomenalno i iznenađujuće svečano. Sa mačjim pogledom se možete pojaviti ne samo u novogodišnjoj noći već i u drugim svečanim prilikama.

Predlažemo Vam da pogledate još neke interesantne praznične načine šminkanja očiju.

Dragana Živković
Završila Ekonomski fakultet u Nišu. Od 2013. godine piše za online magazin U Trendu. Inspiraciju pronalazi u prirodi, umetnosti i druženju sa decom. Odmara uz muziku, filmove i dobru knjigu.

SLIČNI ČLANCI

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.