Predstavljamo Forbidden Euphoria Parfem Kelvina Klajna

Predstavljamo Forbidden Euphoria Parfem Kelvina Klajna

0 3518
Forbidden Euphoria Parfem Kelvina Klajna

Kelvin Klajn je Forbidden Euphoria Parfem predstavio još 2011. godine. Namenjen je mladim, nezavisnim, osobama koje su pomalo avanturističkog duha i prirode. Idealan za one koji su navikli da budu u kontrolisanom centru pažnje, ovaj parfem čini da se vaše prisustvo na izvestan način učini upečatljivim i prepoznatljivim.

Aroma je inspirisana mirisom orhideje, egzotičnim cvećem i voćem koji prosto očarava čulo mirisa na svaki udah. Ima modernu notu koja pomalo podseća na maline, na sok od mandarine i breskvu. Posebno privlačna je aroma tigar orhideje, roze božura i jasmina. Tek kada se čula naviknu na cvetnu notu aroma blago počinje da podseća na upečatljiv miris mošusa, pačulija i drveta kašmira.
Da, Forbidden Euphoria Parfem je namenjen mlađim osobama i nezavisnim ženama. Kompozicija je seksi, moderna i neodoljiva. Miris je dostupan u istoj bočici kao i originalna Euphoria, u staklenoj ambalaži na kojoj se ljubičasta boja preliva u gradijentu ka providnom.

korEuphoria Kelvina Klajna

Dragana Živković
Završila Ekonomski fakultet u Nišu. Od 2013. godine piše za online magazin U Trendu. Inspiraciju pronalazi u prirodi, umetnosti i druženju sa decom. Odmara uz muziku, filmove i dobru knjigu.

SLIČNI ČLANCI

Calvin Kleine parfemi

0 4669

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.