Prolećne torbe su po pravilu veoma interesantne, kreativne i raznovrsne. Ovog proleća nose se torbe različitih veličina, dizajna, oblika i dezena. I dalje su popularni rančevi kao i retro torbice neobičnog oblika i sa zanimljivim detaljima i geometrijskim dezenima od kojih su najprisutnije pruge i kockice. Pored klasičnih crnih torbi, koje će se uvek nositi jer se najbolje uklapaju uz garderobu, prisutne su i torbe u svetlijim bojama. Pogledajte koji su se stilovi torbi izdvojili za ovo proleće.
1.    Torba sa resama
Radi se o maloj crnoj torbi koja se nosi na rame. Napravljena je od teleće kože sa heklanim detaljima u vidu resa koje su u trendu ove sezone. Kaiš je podesiv. Unutar torbe se nalazi postava i džepovi.

crna-torba-sa-resama
2.    Gucci stil
Prelepa torba koja podseća na glamur sedamdesetih godina. Pored cigla crvene boje poseduje zanimljivu kopču i kaiš.

Gucci-torba
3.    Sonia Rykiel torba sa prugama
Ova torba dolazi iz francuske modne kuće Sonia Rykiel. Odlikuju je crvene, teget i krem pruge na kožnoj postavi. Sadrži tri unutrašnja džepa i na vrhu magnet za zatvaranje.

Sonia-Rykiel-torba
4.    Chanel teksas torba
S’ obzirom da je teksas u trendu ove sezone modna kuća Chanel je za ovo proleće ponudila veći izbor interesantnih teksas torbi. Izgledaju prelepo i dobro se uklapaju uz raznovrsnu prolećnu garderobu.

Chanel teksas torba
5.    Zglobna torba
Ukoliko želite nešto originalno, malo i slatko onda izaberite zglobnu torbu. Napravljena je od teleće kože, ima interesantnu šnalu i dolazi u tri boje burgundi, crnoj i oker boji.

zglobna torba
6.    Ranac
Rančevi su u trendu već nekoliko sezona. Za ovo proleće se preporučuju rančevi u svetlijim bojama kao što je ovaj crveni. Prostran je i sadrži unutrašnji džep za telefon ili novčanik.

ranac torba
7.    Torba sa kockastim dezenom
Radi se o torbi sa ručkama. Torba je u osnovi crna sa kockama u različitim duginim bojama. Može se lepo uklopiti uz prolećnu garderobu.

torba sa ruckama
8.    Elegantna mini torba
Elagantna mini torba sa kaišem i ukrasnim dugmićima. Lagana je i po boji se lepo uklapa sa prolećnom garderobom.

mini torba
9.    Prada torba
Prada važi za jedan od  najskupljih modnih brendova. Međutim ove torbe su izuzetno kvalitetne, praktične, elegantne i  vredi ulagati u njihovu kupovinu.

prada torba
10.    Marc Jacobs torbe
Marc Jacobs je za proleće ponudio zanimljivu kolekciju torbi. Radi se o torbama na kaiš koje kao dodatak imaju prikačen džep za mobilni telefon. Ovakve torbe su izuzetno tražene u svetu.

Marc Jacobs torba
11.    Louis Vuitton torba
Za ovo proleće se izdvojila još jedna torba koja dolazi iz poznate modne kuće Louis Vuitton. Radi se o elegantnoj torbi sa prugama lepih boja i kaišem koji predstavlja kombinaciju lanca i kože.

Louis Vuitton torba
12.    Torba za rame
Dobar spoj crne, bele i braon boje daje kao rezultat ovu lepu torbu koja se nosi na rame. Torba je unutra braon sa tri pregrade. Takođe poseduje i jedan džep pozadi. Može se nositi kako na posao tako i uveče u provod.

Torba za rame

SLIČNI ČLANCI

2 KOMENTARA

  1. Hej, ćao!
    Mogu li znati odakle je fotka crvenog ranca sa ove stranice pošto mi se jaaakooo sviđa i volela bih da ga kupim?

    • Ćao, članak u kome si videla sliku ranca je iz 2015. godine, što je jako davno pa ne možemo odgovoriti sa sigurnošću.
      Ovaj model je bio deo prolećne kolekcije najverovatnije na sajtu Link, ali s’obzirom da je to bilo pre 3 godine, najverovatnije da nećeš naći identičan model i boju. Ali pokušaj 🙂

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.