Romantični singl Johna Mayera i Katy Perry – Who You Love

Romantični singl Johna Mayera i Katy Perry – Who You Love

0 1026
john-Mayer-i-Katy-Parry

Izgleda da je trend romantičnih pesama koji za tematiku imaju realnu ljubav stvarnih parova postaje pravilo u svetu poznatih. Nakon što je nedavno Kanye  West svoju izabranicu predstavio u spotu nakon pauze zbog porođaja, ovog puta to je uradio i John Mayer ali dosta drugačije. Naime, 3 decembra 2013. godine Mayer je objavio singl pod nazivom “Who You Love“. Pesma je duet a u spotu koji je režirao  Mario Sorrenti  pored Mayera i Perry pojavljuje se još nekoliko realnih, zaljubljenih parova.

Nešto posle objave singla autor, 36 godina star kompozitor i gitarista John Mayer je na svom Twitter nalogu napisao kao je ponosan na ovu pesmu, na spot ali i na svoju izabranicu. U pitanju je dakle singl pesma, pilot kompozicija koja se nalazi na njegovom 6 albumu koji nosi naziv Paradise Valley.

Sve u svemu izgleda da smo svedoci zaista ozbiljne ljubavne romanse između ovo dvoje umetnika. U prilog tome izdvajamo i delić iz te pesme u kome se kaže:  ‘My girl she ain’t the one that I saw coming. Sometimes I don’t know which way to go. And I try to run before but I’m not running anymore. Because I fought against it hard enough to know.’

Pogledajte video;

Dragana Živković
Završila Ekonomski fakultet u Nišu. Od 2013. godine piše za online magazin U Trendu. Inspiraciju pronalazi u prirodi, umetnosti i druženju sa decom. Odmara uz muziku, filmove i dobru knjigu.

SLIČNI ČLANCI

Modni promašaj apriila

0 1339

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.