Šta žene ne vole

Šta žene ne vole

0 4125

Postoji puno predrasuda kada su u pitanju muškarci i njihovo mišljenje šta to žene vole, na koji način im je najbolje prići, kako ostaviti dobar utisak, kako impresionirati. Mnoge metode zavođenja su pogrešne i stvaraju totalno suprotan efekat iako je to neki način da izjave ljubav. Evo nekih…

Ne naručuj umesto mene u restoranu!

02
Ja nemam 5 godina. Punoletna sam. Ako se tebi nešto sviđa ne mora da znači da će se svideti i meni. Naručiću sama. I da, nije PMS…

 

Ne blamiraj me  na FB, Tviteru i sl.

03
Aha, shvatam. Voliš me i želiš da svi to vide. šalješ ljub samo da popuniš timeline. Koga to još impresionira. Sve i da su stihovi ili neka interna, intimna prepiska sa našim šiframa, ne blamiraj me. Ako nisi do sada sigurno ćeš jednom. Bolje pošalji SMS, email ili, najbolje, pozovi. Ko zna ko sve to čita.

 

Glupi nadimci

01
Ok, nismo glupe, imamo svoje ime, prija nam da nas neko nazove po nadimku, čak, volimo i da nam se nadene intiman nadimak, ali neki od muškaraca to shvataju bukvalno. U njihovom vokabularu ima puno nadimaka koji su totalno glupi. Recimo, ribo, cico, ženska, cevka, lutko…

 

Pretpostavio si da mi je ruža ili karanfil omiljeno cveće

04
Ok, volim cveće, to je lep gest. Ali čoveće, ruža? Karanfil? Ma daj budi malo romantičniji. Zar želiš da se osećam kao na dodeli diploma? Na mnogim ceremonijama ruže i karanfili su deo protokola. Ja nisam protokol, a možda i ne volim crvenu boju. Usput da te pitam, koja je moja omiljena boja? Za vrstu cveta neću da pitam, sigurno ne zna.

Tetovaže

05
Zamisli da ti partner istetovira ime na ruci, ili na nekom ne daj bože intimnijem mestu. Uh, horor! Ne očekuj da i ja učinim isto! Nadam se da te je bolelo!

 

Tuširanje

06
Uvek me je plašila scena u filmu Psiho kada onaj bolesnik uleće i kasapi ženu pod tušem. Definitivno bi mu to bio poslednji potez da na taj način uleti dok se ja tuširam i to još nepozvan.

 

Seksi donje rublje

07
Hajde da budemo poštene. Mi nosimo seksi rublje zbog njih. Ali, zamislite da vam dođe u posetu i donese poklon iz ko zna kakvog šopa. I to još u omiljenoj boji prodavačice. Nosi se napolje sa tim!

 

SLIČNI ČLANCI

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.