U periodu od 14 – 18 februara 2020 godine u Londonu je održan drugi po redu ovogodišnji Fashion Week za jezen – zimu 2020 godine. Ljubitelji mode već godinama unazad uporedo sa visokom modom prate i uličnu modu, takozvani Street Style. Pred Vama je 7 trendova koje su dame iz Londona najčešće nosile tokom trajanja London Fashion Week-a.
1. Čizmice do članka
Dame iz Londona kao i Njujorčanke očigledno furaju isti trend, pantalone uvučene u čizme. Međutim u Londonu dominiraju čizme do članka i to u crnoj boji. Radi se o čizmama koje vredi kupiti jer su praktične i sigurno će se još dugo nositi.

2. Trench mantili
Trench mantili su se mogli videti na svakom koraku u Londonu. Idealni su za kišu koja je često tokom nedelje mode padala. Mantili su različitih dužina, boja, materijala, sa kragnama u drugim nijansama…

3. Zeleni printovi
Tokom 2020 godine sve nijanse zelene boje će biti u trendu. Međutim, nosiće se i raznovrsni zeleni printovi (zeleni cvetni printovi, prugasti, animal, karirani itd).

4. Suptilna odela
Dame su u Londonu često nosile elegantna odela u nežnim i neutralnim bojama poput sive, kamel, nežno roze. Ovakva odela su idealna za sve prilike od poslovnih do svečanih.

5. Žuta boja
S’ obzirom da je tokom trajanja London Fashion Week-a padala kiša dame su prizivale lepše vreme i Sunce uz pomoć žute boje. Najčešće su se nosili žuti kaputi i jakne, ali i žute pantalone.

6. Odeća u „Split“ tonovima
U eri reciklaže materijala pojavio se još jedan pojam u modi a to je odeća u „split“ tonovima. Odeća je dizajnirana u više boja tako da izgleda kao da su svi ti raznobojni komadi zakrpljeni i tako spojeni u celinu.

7. Kaputići sa krznenim dodacima
Radi se o elegantno krojenim kaputima sa krznenim dodacima oko ruku i vrata. Kaputi su od različitih materijala tako da se mogu nositi ne samo zimi već i tokom proleća i jeseni.

SLIČNI ČLANCI

0 1915

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.