Tehnike zavođenja

Tehnike zavođenja

0 1558
zavodjenje

Budite svesni svog izgleda i naučite kako da privučete osobu suprotnog pola. Sve je u tehnici od osmeha do stila oblačenja. Zato Vam predlažemo da pogledate koje se tehnike zavođenja smatraju najboljim.

–    Probudite svoju seksualnu privlačnost najpre osmehom. Pored toga što se smejete šalama u društvu prijatelja i ostalih ljudi možete osmehom i skrenuti pažnju osobe do koje Vam je stalo. Uspostavite kontakt očima sa tom osobom i nasmejte se tako koketno da mu jeza prođe kroz celo telo. Smejte se njegovim šalama iako ih možda ne razumete.
–    Pored osmeha i očiju i telo treba da ga zavodi. Polagano njišite kukovima, lagano vrtite kosu oko prstiju, grizite donju usnu dok Vas gleda. On već u glavi zamišlja da Vas drži u naručju, miluje i ljubi.
–    Dok Vam priča gledajte ga u oči, zatim lagano pređite pogledom preko vrata, ramena i torzoa. Budite raspoloženi i odgovarajte mu sa osmehom.
–    Raspitajte se šta ga zanima. Pratite njegove reakcije i reagujte na isti način. Spomenite usput i nešto o sebi.
–    Obucite se privlačno i elegantno, ali ne previše seksi i vulgarno. Cilj je da se zainteresuje za Vas i da mu preokupirate misli, a ne samo da Vas odvede u krevet i nakon toga odmah zaboravi.

Ako ste primenili sve ove tehnike onda je na njega došao red da reaguje i da Vas pozove na sastanak.

Dragana Živković
Završila Ekonomski fakultet u Nišu. Od 2013. godine piše za online magazin U Trendu. Inspiraciju pronalazi u prirodi, umetnosti i druženju sa decom. Odmara uz muziku, filmove i dobru knjigu.

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.