Od svog postanka pa do danas patike su se dosta promenile. U početku su uglavnom važile za sportsku obuću. Danas postoji veliki izbor raznovrsnih modela patika koje se bukvalno mogu nositi u svim prilikama pa čak neki modeli i u poslovnim prilikama. Ako ste i Vi ljubitelj patika i želite da sebe obradujete nekim novim trendi patikama onda Vam predlažemo da pogledate top šest modela patika koje će dominirati tokom jeseni 2017 godine.

1. Somotske patike
Kao što znate somot će biti najpopularniji materijal tokom jeseni. Zato i ne čudi činjenica da su somotske patike vrući trend sezone. Ove patike u zavisnosti od modela možete nositi kako na trening tako i u nekim luksuznijim prilikama. Samo izbegavajte bare i ne nosite ih po kiši.

2. Patike sa platformom
Platforma je u trendu i ove sezone pa će se pored cipela i čizama nositi i patike sa platformom. Možete ih nositi kao u 90 – tim uz suknje sa gingham printom.

3. Patike sa rajsferšlusom
Veoma zanimljive patike koje se zaista mogu nositi uz raznovrsnu odeću. Po mnogima su ovo idealne patike za lenje devojke koje mrze da vezuju pertle.

4. Sokne patike
Pored sokni čizama koje su prošle godine bile hit ove sezone dominiraće i sokne patike. Ovo su omiljene patike poznatih dama.

5. Patike sa upadljivim detaljima
Vrući trend ove jeseni jesu i patike sa šljaštećim detaljima poput šljokica, nitni, biserčića i tome slično. U ovu grupu spadaju i patike u metalik bojama zlata i srebra.

6. Pletene patike
Verovali ili ne, tokom jeseni nosiće se i pletene patike. To znači da ćete pored pletenih džempera i šalova koji greju Vaše telo moći da ugrejete i stopala i to uz pomoć pletenih patika.

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.