Torbe za svaki dan

Torbe za svaki dan

0 6654

Dame vole da zaokruže svoju modnu kombinaciju nekim prelepim modnim detaljem. Najčešće su to torbe. Pored lepe spoljašnosti torba bi trebalo da bude funkcionalna, tj. da ima dovoljno mesta za sve neophodne sitnice koje žene nose svuda sa sobom.  Pogledajte kojih sedam torbi prema ocenama svetskih kreatora se mogu nositi svaki dan.

1.    Lulu by Lulu

Lulu by Lulu torbe
Ova moderna torba ima dvostruke ručke i odvojen kaiš tako da se može nositi i u ruke i na rame. Sve stvarčice u njoj možete lepo rasporediti jer ima unutra tri pregrade i još jedan džep sa strane. Pored crvene ova torba se još može naći u crnoj i boji gline.

2.    Danielle Nicole

Danielle Nicole torbe
Idealna torba za osobe koje mnogo toga nose sa sobom. Pored ručke, sadrži i kaiš kao i magnetno zatvaranje. Može se naći u crnoj i bež boji.

3.    Tall Tote

 Tall Tote torbe
Ova tobra  je napravljena od čvrste teksture skaja i podseća na hrapavu krokodilsku kožu. Sadrži ručice i odvojeni kaiš za nošenje i zbog svoje prostrane unutrašnjosti je veoma omiljena.

4.    X+M torbica

 X+M torbica
Torbica od veštačke kože sa dve drške i odvojivim podešavajućim kaišem. Sadrži tri manja unutrašnja džepa od kojih se jedan zatvara i dva spoljna džepa.

5.    Vince Camuto

Vince Camuto torba
Ova torba koja podseća na ranac se savršeno uklapa uz farmerice i džempere. Nosi se na rame i uz nju odlično stoji neki lepi sat ili glomazan komad nakita. Postoji u boji vina i u maslinastoj boji.

6.    Bleecker torbica

Bleecker torbica
Savršena torba za gradsku devojku i može se nositi tokom svih godišnjih doba. Ima ručku i podešavajući kaiš i dostupna je u pet različitih boja.

7.    Zara

  Zara torbe
Takođe gradska torba od imitacije kože sa kaišem. Minimalistička, elegantna, svestrana, a pre svega klasična torba.

Dragana Živković
Završila Ekonomski fakultet u Nišu. Od 2013. godine piše za online magazin U Trendu. Inspiraciju pronalazi u prirodi, umetnosti i druženju sa decom. Odmara uz muziku, filmove i dobru knjigu.

SLIČNI ČLANCI

0 1276
zenske torbe 2015

0 2919

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.