Modni stručnjaci su već izdvojili nove frizure, nijanse i detalje za kosu koji će biti veliki trend tokom 2018 godine. Zato, ako ste i Vi rešili da već na početku godine promenite frizuru i samim tim okrenete novu stranicu u svom životu onda ste na pravom mestu. Pred Vam je lista deset trendi frizura za 2018 godinu.

 

1. Piksi frizure
Počinjemo sa najpopularnijim kratkim frizurama namenjenim smelim i hrabrim damama. Piksi frizure će se nositi i tokom 2018 godine. Dominiraće duže piksi frizure sa zulufima i šiškama.

 

2. Bob frizure
Vreme leti, ali bob frizure uvek ostaju i nikada neće izaći iz mode. Kod bob frizura će tokom 2018 godine najvažnija biti nijansa. Selena Gomez je najavila novi trend, a to je Nirvana blonde bob frizura. Radi se o prirodno plavoj nijansi koju je nekada imao frontmen grupe Nirvana Kurt Cobain.

3. Razdeljak na sredini
Razdeljak na sredini je bio veliki trend tokom 70 tih godina. Nosiće se i tokom predstojeće godine i to na svim dužinama kose. Sa ovakvim razdeljkom ćete odmah vizuelno izgledati mlađe.

4. Duboki razdeljak sa strane
Veliki trend 2017 godine, duboki razdeljak sa strane, nosiće se i tokom 2018 godine. Radi se o jednostavnoj frizuri, samo je potrebno da prebacite kosu na jednu stranu bez nekog posebnog stilizovanja.

5. Slojevite lob frizure
Ako niste ljubitelj ni duge ni kratke kose onda je za Vas najbolji izbor duža bob ili lob frizura. Ove sezone dominiraće slojevite varijante lob frizura.

6. Šiške
Sve frizure sa šiškama će i dalje biti u trendu. Ipak najviše će se nositi takozvane resaste i ređe šiške.

7. Updo frizure
Radi se o polupodignutoj kosi. Izdvojite gornje pramenove ili šiške i vežite ih u punđu ili rep. Ništa lakše i jednostavnije.

8. Ekstra duga kosa
Ko ima dugu kosu treba samo da je neguje. Ko nema može da nabavi umetke ili ekstenzije i da nadogradi kosu jer će ekstra duge talasaste frizure biti u trendu tokom 2018 godine.

9. Dodaci za kosu
Od dodataka za kosu najviše će se nositi šnale i to sa obe strane, takozvane „scrunchie“ gumice za kosu koje su najčešće svilene ili somotske i trake za kosu koje se provlače kroz rep ili pletenice.

10. Rep i pletenice
Nosiće se visoki, niski i „bubble“ repovi, kao i sve vrste pletenica. Pletenice mogu biti na celoj dužini kose ili po jedna ili dve na puštenoj kosi. Od pletenica se traži da budu što originalnije i lepo uklopljene u ostatak kose i sa modnim detaljima u kosi.

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.