Trendi jesenje boje u kombinaciji sa crnom kao osnovom

Trendi jesenje boje u kombinaciji sa crnom kao osnovom

0 2725
jesenje modne kombinacije

Tokom jeseni se više nose crna i druge tamnije boje. Međutim ne mora uvek da bude tako. Možete da budete moderni i elegantni ako druge, svetlije boje kombinujete sa crnom kao osnovom. Evo nekih interesantnih kombinacija.

1.    Smaragdno zelena i crna


Smaragdno zelena boja izgleda veoma elegantno, a kada se upari sa crnom dobijate prelepu i sofisticiranu odevnu kombinaciju. Ova nijansa zelene boje savršeno balansira između svetlih i tamnih boja. Druga dobra stvar ove boje je da odlično ide uz svaku boju kože tako da je svi mogu nositi.

2.    Plava i crna


Ove dve boje predstavljaju klasičnu kombinaciju, posebno za jesen. Ako želite da svojom odevnom kombinacijom postignete zabavan i živahniji izgled onda odaberite svetlije nijanse plave kao što su kraljevsko plava i mikonos plava boja. Ako želite da postignete zreliji i formalniji izgled onda koristite tamnije nijanse plave boje kao što je teget.

3.    Crvena i crna


Ova kombinacija boja Vam omogućava da se izdvojite iz gomile i budete upadljivi. Možete je nositi kad želite da izgledate elegantno i seksi, ali takođe i u kežual prilikama.

4.    Žuta i crna


Ulepšajte sebi tmurni jesenji dan sa ovom bojom sunca. Izgledaćete vedro i reaspoloženo i skretaćete pažnju ljudi. Ovu kombinaciju boja možete nositi i preko dana, ali i uveče.

5.    Bela i crna


Ako kombinujete crnu i belu nikada ne možete pogrešiti pa ni tokom jeseni. Ove boje odlično idu zajedno i daju Vam šik i sofisticiran izgled.

Dragana Živković
Završila Ekonomski fakultet u Nišu. Od 2013. godine piše za online magazin U Trendu. Inspiraciju pronalazi u prirodi, umetnosti i druženju sa decom. Odmara uz muziku, filmove i dobru knjigu.

SLIČNI ČLANCI

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.