Proleće je pravo vreme za novu frizuru. Na Instagramu se najbolje vidi sa kojim frizurama su dame širom sveta rešile da dočekaju proleće 2020. Predstavljamo Vam tri najpopularnije frizure sa instagrama koje najavljuju dolazak proleća. Nadamo se da će Vam se neka od njih dopasti i da ćete je isprobati ove sezone.

1. „Blunt“ lob
Govorili smo više puta o „blunt“ bobu, varijanti bob frizure koja podrazumeva ravan i oštar rez. Na taj način kosa, pogotovo tanja, dobija na volumenu i gustini. Međutim, za ovo proleće dame su izabrale „blunt lob“ ili duži bob. „Blunt“ lob ima dužinu do ramena , može biti ravan, blago talasast ili potpuno kovrdžav. Možete se opredeliti za peskovito plavu boju, ombre roze boju ili klasične nijanse braon boje.

2. Francuske resaste šiške
Što se stila Francuskinja tiče poznat je francuski bob, ali i francuske šiške. Ove šiške su resaste, imaju dužinu malo ispod obrva i najčešće se nose uz duže talasaste frizure.

3. Moderna „shag“ frizura
Na nedelji mode u Parizu mnogi modeli su nosili ovu frizuru. Damama se ova „shag“ frizura dopala i sve više se interesuju za nju. To je ustvari modernizovana verzija kovrdžave „shag“ frizure iz 70 – tih godina prošlog veka. Sa modernom „shag“ frizurom ćete u svakom trenutku postići prirodan i svež izgled.

Dragana Živković
Završila Ekonomski fakultet u Nišu. Od 2013. godine piše za online magazin U Trendu. Inspiraciju pronalazi u prirodi, umetnosti i druženju sa decom. Odmara uz muziku, filmove i dobru knjigu.

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.