Iako je napolju još uvek pretoplo ipak nam se kalendarski jesen približava. Zato je sada pravo vreme da obnovimo svoju jesenju garderobu nekim novim i interesantnim komadima odeće ili modnim detaljima. Pored nabranih čizmica i upadljivih minđuša pogledajte koji su to još najtraženiji trendovi koje vredi nabaviti za predstojeću jesenju sezonu.

 

1. Odela
Odela su u trendu već nekoliko sezona. Međutim, ove jeseni nosiće se u nešto ležernijoj i sportskoj varijanti odnosno uz patike. Dobro skrojeno odelo uparite sa belom košuljom i patikama i zaokružite ceo outfit satom na ruci i torbom sa lancem umesto kaiša.

2. Haljine na preklop
Klasične haljine na preklop ili wrap haljine su ponovo u modi. Raznovrsne i ženstvene ove haljine dolaze u različitim nijansama i printovima tako da ima za svačiji ukus po nešto. Slobodno ih uparite sa elegantnim cipelama koje na sebi sadrže upadljive detalje.

3. Upadljive minđuše
Iako su upadljive i masivne ogrlice i dalje aktuelne ipak će od nakita tokom ove jeseni dominirati upadljive minđuše koje izgledaju kao da su povezane i uglavnom su u metalik bojama srebra ili zlata.

4. Logo manija
Vrući trend jeseni 2017 godine će svakako biti slogani koji su obeležili 80 – te godine dvadesetog veka. Slogani nisu prisutni samo na bluzama već i na torbama i cipelama.

 

5. Dodir perja
Kao i na Prada modnoj reviji ključ je u mešanju neočekivanih stilova, boja i tekstura. Ovakav stil najlakše možete ostvariti ukoliko obogatite svoju omiljenu suknju ili haljinu perjem i to po mogućstvu u boji. suknja sa perjem
6. Nabrane čizmice
Još jedan trend 80 – tih se vratio na modnu scenu i to na velika vrata jer su svi poludeli za nabranim čizmicama. Čizme mogu biti različitih boja i dužina i uglavnom ih dame nose uz haljine i suknje sa printom ili preko farmerica

SLIČNI ČLANCI

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.