Decembar je mesec mnogobrojnih praznika i završava se proslavom Nove godine. Sve ove zabave su idealna prilika da isprobate neke nove i zanimljive frizure koje inače ne nosite svakog dana.
Nosi se duga kosa sa voluminoznim i glamuroznim talasima koja može, ali i ne mora biti u retro stilu. Možete staviti i neki dodatak u kosu kao što je šnala u obliku cveta, leptira ili šta god Vi poželite. Pored duge ove sezone su popularne bob frizure srednje dužune koje bi trebalo da izgledaju što prirodnije. Od kratkih najpopularnija je piksi frizura . Nose se pletenice od kojih je najtraženija riblja kost, ali isto tako se prave i pletenice sa strane, zatim podignute pletenice kao kruna oko glave, pletenica u kombinaciji sa punđom ili puštenom kosom i tako dalje. Zatim romantične i uredne punđe na vrhu glave, spuštene punđe sa strane, punđe sa trakom, zalizani i glamurozni konjski rep, retro konjski rep na vrhu glave. Izbor je veliki, ali ipak bi frizura trebalo da bude u skladu sa odećom koju nosite. Kada izaberete odeću i frizuru za izlazak onda pristupite odabiru šminke i nakita.

 

Dragana Živković
Završila Ekonomski fakultet u Nišu. Od 2013. godine piše za online magazin U Trendu. Inspiraciju pronalazi u prirodi, umetnosti i druženju sa decom. Odmara uz muziku, filmove i dobru knjigu.

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.