Zanimljivosti

0 813

Naučno je dokazano da boje imaju veliki uticaj na podsvest ljudi. Mogu da ih motivišu, smire, pokrenu pa čak i demorališu. Zbog toga je veoma bitno poznavati osnovno značenje  i simboliku svake boje kako biste mogli da ih na najbolji način iskoristite u promociji svojih proizvoda  ili usluga.

0 1267
boje

Svi imamo svoju omiljenu boju koja se može tokom života i sa godinama promeniti. Međutim, da li ste znali da na osnovu omiljene boje možete odrediti Vaše osobine pa čak i unutrašnje tajne. Znajući omiljenu boju bolje ćete  razumeti zašto i kako reagujete na različite situacije, da li ste kreativni ili praktični, koji tip posla je za Vas najbolji, pa čak i šta drugi mogu da misle o Vama.

0 1107
šminka

Da li provodite dosta vremena u šminkanju? Ako je odgovor potvrdan verovatno vam za to  snagu daje želja da budete dopadljive u društvu i da ostavite utisak na muškarce. Rezultati ove studije će vas verovatno začuditi.

0 3139

Istorija kao nauka o prošlosti nas uči mnogim korisnim stvarima. Međutim ljudima su najinteresantniji pikantni detalji o ljubavnim parovima tokom istorije. Zaboravite izmišljene ljubavi poput Romea i Julije, Lanselota i Đinevre, Renza i Lucije i preko istorije se upoznajte sa stvarnim i veličanstvenim ljubavnim romansama.

0 1104
Kako je nastao Dan zaljubljenih

Bliži se Sveti Valentin poznatiji kao Dan zaljubljenih. Slave ga ljubavni parovi, ali i svi ostali koji na ovaj dan žele svojim prijateljima, porodici, pa čak i kućnim ljubimcima da pokažu koliko ih vole. To je lep dan ispunjen ljubavlju i romantikom. Pa hajde da pogledamo neke od zanimljivih činjenica o Danu zaljubljenih.

0 2054
Murad Osmann i Natalija Zaharova

Verovatno se sećate predivnih fotografija sa Instagrama Ruskog fotografa Murad Osmanna na kojima je u pratnji svoje devojke fotografisao prelepe slike za vreme njihovog putovanja oko sveta. Ubrzo nakon što su se slike pojavile one su postale viralni hit na Instagramu i sve više ljudi ih je pratilo uživajući u prelepim slikama. Sve fotografije su urađene tako da je devojka Nataly Zakharova uhvaćena objektivom dok je bila u pokretu, okrenuta leđima i držeći svog momka za ruku.

Sam fotograf je izjavio da je sve to bila jedinstvena oda njihovoj ljubavi i da je nastala sasvim spontano. Ovih dana je par koji ima na instagramu preko pola milona obožavalaca postavio sliku Nataly Zaharove, ali licem okrenute prema kameri.

natalija zaharova

0 1943
follow me

Ruski fotograf Murad Osmann nastavlja da prati svoju devojku Nataly Zakharovy na put oko sveta i da je slika na zanimljivim destinacijama. Sa zanimljivim fotografisanjem svoje devojke je počeo 2011 godine za vreme odmora u Barseloni.
Njegove fotografije se univerzalne i jedinstvene. Devojka je okrenuta leđima i korača dalje od kamere, drži ga za ruku i kao da ga vodi kroz zanimljive pejzaže i ulice.
Prošle su skoro tri godine od kada su nastale prve fotografije pod nazivom „Prati me“ ( Follow me). Pogledajte neke od ovih zanimljivih fotografija iz različitih zemalja kao što su Španija, Turska, Rusija, Francuska.

izvor: instagram.com/muradosmann (via)

0 4189
sta boja usana govori o vama

Mnoge dame šminkom pored lepog izgleda postižu i samopouzdanje. Svesno ili nesvesno svojim izborom šminke šalju male signale muškarcima koji vrlo dobro znaju da ih protumače. Pogledajte šta Vaša boja karmina poručuje muškarcima.

Pratite Nas

Ne propustite