Deset sati nakon porođaja kada je na svet donela prelepu princezu Kate Middleton je išetala iz bolnice kao da se vraća iz najobičnijeg provoda, a ne sa porođaja. Zato se dame širom sveta pitaju koja je tajna njenog brzog posporođajnog oporavka i prelepog izgleda.U javnosti struji i teorija zavere koja tvrdi da je princezu rodila surogat majka. Glavni argument te teorije je da žena nakon porođaja ne može tako sjajno da izgleda. Englezi se dive i opravdavaju Vojvotkinju od Kembridža sledećim razlozima.
–    Njen porođaj je protekao brzo i glatko
–    Vojvotkinja se nije odlučila za porođaj u epiduralu i zato se organizam brže oporavio.
–    Žene najviše komentarišu njen veseli izlazak iz porodilišta i to na štiklama bez vidljivih otoka na nogama.

Mnogim damama su noge nakon porođaja otečene, ali izgleda to nije slučaj sa Kate. Kao razlog se navodi brz i prirodni porođaj. Takođe i genetika je jedan od razliga zašto Kate izgleda raspoloženo, vedro i nasmejano nakon porođaja.
Ostaje samo da se pitamo da li je vojvotkinja prava srećnica i ne oseća nikakve bolove nakon porođaja ili je samo dobra glumica koja trpi radi opšeg dobra kraljevske porodice.

Kate Midletone i beba

Dragana Živković
Završila Ekonomski fakultet u Nišu. Od 2013. godine piše za online magazin U Trendu. Inspiraciju pronalazi u prirodi, umetnosti i druženju sa decom. Odmara uz muziku, filmove i dobru knjigu.

SLIČNI ČLANCI

kate middletone se porodila

0 2111

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.