Zemlje u Kojima Je Snimana Serija The Games Of Thrones

Zemlje u Kojima Je Snimana Serija The Games Of Thrones

0 1029
game of thrones

Turističke ture i obilasci lokacija gde gde je snimana serija The Games Of Thrones za sve koji žele da posete lokacije gde se ova popularna sertija snimala sada su realnost.

Svi ljubitelji ove epske fantazije sada mogu da putuju i obilaze lokacije na kojim je snimana ova popularna serija. Kako navodi SkyNews, za sada je moguće ići u obilazak lokacija u Severnoj Irskoj i Hrvatskoj. Fokus na Hrvatskoj i Severnoj Irskoj je stoga jer je veliki deo ove serije baš tamo sniman, a tamo su upravo u toku i   pripreme za snimanje naredne sezone kako saznajemo iz produkcijske kuće HBO.
Kao što je već svima poznato, zaplet prati sudbinu različitih zaraćenih dinastija, čija je radnja smeštena velikim delom u dvorcima i utvrđenjima koje je sada moguće obići prateći radnju u seriji. Neke od najupečatljivijih scena su upravo snimane u Hrvatskoj i Severnoj Irskoj.
Turistički vodiči su obučeni i dobro upoznati sa celokupnim zepletom, a takođe će turistima pričati različite dogodovštine sa snjimanja, kao i iza scene.  Šetnja Dubrovačkim Starim gradom traje oko četiri sata, a turisti će obići i zidine na kojima se odvijao napad Baranteona u drugoj sezoni.
U spisak je uključen  obilazak  i poseta dvorcu u Kraljevskoj Luci, zatim obilazak Lovrjenca gde je snimano nekoliko epskih bitaka.

Obilaske organizuje jedna turistička agencija iz San Franciska, a poseta Dubrovniku po osobi staje oko 50 eura.

Dragana Živković
Završila Ekonomski fakultet u Nišu. Od 2013. godine piše za online magazin U Trendu. Inspiraciju pronalazi u prirodi, umetnosti i druženju sa decom. Odmara uz muziku, filmove i dobru knjigu.

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.