Ženske Torbe

Ženske Torbe

0 4193

Poput cipela i šminke, ženama nikad dosta torbi. I to je činjenica. Obavezan modni detalj za svaku priliku. Potrudili smo se da vam predstavimo set ženskih torbi koje su u modi ove godine uz par saveta za kupovinu. Kad kupujete torbu imajte na umu da trendovi dolaze i prolaze, ali koža ostaje. Zato birajte kvalitetne kožne torbe neutralnih boja i onih boja koje se uklapaju u Vaš stil odevanja. Pritom jedna torba ne može da se nosi u svim prilikama već ih treba imati više. Pogledajte šta Vam mi savetujemo.

1.    Torba za svaki dan
Ovo je torba koju ćete nositi svuda u toku dana. Trebalo bi da zadovolji sve Vaše potrebe. Da bude dovoljno velika za telefon, šminku, novčanik možda knjigu ili tablet i da odgovara Vašem stilu. Izaberite meku kožu u bež, sivoj ili crnoj boji.

torba za svaki dan

2.    Torba za specijalne prilike
Ukoliko idete na svadbu ili u bioskop morate imati neku elegantnu i šik torbu. Clutch torbe (pismo torbe) su popularne i idealne za takve prilike. Izaberite clutch torbu koja podseća na kovčežić. Može biti šarena ako ste u rokenrol fazonu ili sa  šljokicama ako ste boemska duša.

torba za specijalne prilike

3.    Poslovna torba
Za posao birajte elegantne i sofisticirane torbe koje će odgovarati Vašoj poslovnoj garderobi.

poslovna torba

4.    Torba za žurke
Za žurke Vam treba mala i praktična torba različitih dezena i boja. Najbolje je da ima kaiš koji možete prebaciti preko tela. Tako će torba i kad igrate biti pored Vas i ne morate da brinete.

torba za zurke

5.    Torba za leto
Za leto izaberite torbu svetlih i razigranih boja. Da je možete nositi i u kupovinu i na plažu. Da se slaže uz šarene haljine i ostale letnje sitnice.

letnja torba

SLIČNI ČLANCI

Kako da nosite Leopard print

0 400

0 192

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.