Zglobni prsten

Zglobni prsten

0 3160
zglobni prsten

Zglobni prsten veliki prolećni hit

Slatku prolećnu odevnu kombinaciju treba upotpuniti adekvatnim komadom nakita. Ove sezone to je zglobni prsten. Ovo prstenje se može naći pod različitim nazivima, lepo stoji i izgleda šik i glamurozno. Pogledajte neke od interesantnih načina na koji možete nositi ovaj prsten.

1.    Više zglobnih prstenova


Pronađite jednostavno tanko prstenje od zlata, srebra ili bilo kog drugom materijala. Mogu biti tri od zlata i tri od srebra na dva prsta. Ili ih rasporedite kako Vi to želite. Ono što je sigurno je da ovo prstenje predstavlja savršen dodatak uz razigranu prolećnu garderobu.

2.    Prsten u obliku mašne


Mašna je veoma popularna kod devojaka bezobzira da li se nalazi na odeći, modnim detaljima ili nakitu. Napravite ili nađite prsten sa mašnom i učinite svoj prolećni outfit ženstvenijim i sofisticiranijim.

3.    Povezano prstenje


Uz boho ili retro prolećnu garderobu veoma lepo stoje zglobni prstenovi povezani lančićem i katancima. Lančićem možete povezati dva zglobna prstena ili zglobni sa običnim prstenom koji se nalazi na istom prstu.

4.    Chevron zglobni prstenovi


Chevron prstenovi su veliki hit ove sezone. Karakteriše ih izgled u obliku latiničnog slova V. Možete ih nositi koliko god hoćete i to i obično prstenje i zglobno.

5.    Zglobno prstenje sa slovima


Ovo prstenje je možda najteže naći ili napraviti jer zahtevaju mnogo strpljenja. Najpopularniji su natpisi kao što su ljubav, nada, ali isto tako i  inicijali.

Dragana Živković
Završila Ekonomski fakultet u Nišu. Od 2013. godine piše za online magazin U Trendu. Inspiraciju pronalazi u prirodi, umetnosti i druženju sa decom. Odmara uz muziku, filmove i dobru knjigu.

SLIČNI ČLANCI

prstenje

0 3249

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.