Karirana odeća nikada neće izaći iz mode. Pored kariranih suknji, šalova i kaputa ove zime su izuzetno popularne i karirane pantalone. U njima ćete se tokom hladnih zimskih dana osećati toplo i prijatno naročito ako su od vune, tvida ili kašmira.Ove sezone nose se različiti modeli kariranih pantalona uske kao helanke, široke kao zvonare, klasičnog kroja. Posebno su tražene  karirane pantalone kod kojih se nogavice postepeno sužavaju i imaju dužinu do članka i najčešće se nose sa čizmicama do članka ili klasičnim salonkama. Takođe karirani dezen može biti širi ili uži kao i u različitim bojama od kojih su najčešće crna u kombinaciji sa crvenom, bordo, teget, zelenom, sivom i belom.
Karirane pantalone predstavljaju veoma zahvalni komad odeće jer se lepo kombinuju sa ostalom garderobom i mogu se nositi kako u formalnim tako i u neformalnim prilikama. U svakodnevnim prilikama ih možete nositi uz džempere. Za posao izaberite elegantniji kroj i dezen kariranih pantalona i kombinujte ih uz bluze ili košulje, duže jakne i lepe ogrlice. Takođe su za posao dobra kombinacija karirane crno bele pantalone, rolka, kožna jakna i cipele ili čizme sa štiklom. Za večernji izlazak uklopite karirane pantalone sa provokativnijom bluzom, kraćom jaknom i visokim potpeticama. Karirane helanke i čizme iznad članka su takođe dobitna večernja kombinacija.

Dragana Živković
Završila Ekonomski fakultet u Nišu. Od 2013. godine piše za online magazin U Trendu. Inspiraciju pronalazi u prirodi, umetnosti i druženju sa decom. Odmara uz muziku, filmove i dobru knjigu.

SLIČNI ČLANCI

popularni print za odecu za 2015

0 2669
karirano

0 4193

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.