Zimski šalovi i marame koje morate imati

Zimski šalovi i marame koje morate imati

0 3171

Zimska odeća se ne može zamisliti bez modernog zimskog šala ili marame. Oni mogu biti napravljeni  od različitih materijala. Međutim za zimu je bitno da su deblji, topliji i prijatniji. Kada kupujete zimski šal ili maramu vodite računa da odgovara Vašoj zimskoj garderobi. Pogledajte koje su marame i šalovi u trendu ove sezone.
1.    Indijanski print (Tribal print)


Aztek print je jedna od najpopularnijih indijanskih šara koja se može naći na različitim odevnim predmetima uključujući i marame. Ove marame svojim lepim bojama se savršeno uklapaju sa ostalom garderobom i čine Vaš izled kompletnim i modernim.
2.    Životinjski print ( animal print)


Postoje marame sa različitim životinjskim otiscima kao što su šare zebre, tigra, leoparda, geparda pa čak i krave. Predlažemo da za ovu zimu odaberete šare tigra i probudite tigricu u sebi. Na ovaj način ćete postići zabavan i žestok izgled.
3.    Veliki štrikani šal


Ovaj šal je topao i udoban i idealan je za hladne zimske dane. Pored toga što Vas greje on će Vam dati elegantan, romantičan i sofisticiran izgled.
4.    Šal i marama  od kašmira


Marame od kašmira veoma lepo stoje uz svečane i elegantne haljine, ali isto tako se mogu lepo uklopiti uz svakodnevnu garderobu. Sa njima postižete sofisticiran i ženstven izgled.
5.    Krzneni šal


Šal od veštačkog krzna će Vas sigurno ugrejati tokom hladnih zimskih dana. On će Vašoj odevnoj kombinaciji dodati sjaj i glamur i izgledaćete kao prava filmska diva.

Dragana Živković
Završila Ekonomski fakultet u Nišu. Od 2013. godine piše za online magazin U Trendu. Inspiraciju pronalazi u prirodi, umetnosti i druženju sa decom. Odmara uz muziku, filmove i dobru knjigu.

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.