Karirane košulje, naročito od flanela, predstavljaju jednu od osnovnih jesenjih odevnih predmeta. U kombinaciji sa farmerkama mogu da ih nose sve dame kao kežual varijantu. Karirana košulja može da se nosi na više načina, a mi Vam predlažemo da pogledate neke od različitih stajlinga koji u osnovi imaju kariranu košulju.
1.    Karirana košulja i farmerice
Ovo je jedna od najpopularnijih street style kombinacija koja nikada neće izaći iz mode. Možete obući bajkerske čizme, kaubojske čizme, patike pa čak i štikle. Ako je hladnije možete preko košulje obući kožnu jaknu.


2.    Karirana košulja u kombinaciji sa drugim printovima
Jesen je idealno godišnje doba za mešanje različitih printova i samim tim kreiranje nekih originalnih outfita. Karirano i cvetni print stvaraju savršen balans između kasnog proleća i rane jeseni. Takođe karirano se lepo uklapa i uz pruge kao i polka dots tufne. Ovakve kombinacije printova možete nositi tokom cele godine bez obzira na godišnje doba.


3.    Karirana košulja kao jaknica
Tokom toplijih jesenjih dana kariranu košulju možete da otkopčate i nosite kao jaknu. Ispod obucite bluzu ili majicu sa kratkim rukavima. Da biste zaokružili ovaj urbani outfit stavite šešir ili neku interesantu kapu.


4.    Karirana košulja i bele pantalone
Za razliku od farmerica bele pantalone uz kariranu košulju deluju uglađenije i sofisticiranije. Možete ih nositi i kao dnevnu i kao večernju varijantu odnosno i uz štikle i uz patike.

Dragana Živković
Završila Ekonomski fakultet u Nišu. Od 2013. godine piše za online magazin U Trendu. Inspiraciju pronalazi u prirodi, umetnosti i druženju sa decom. Odmara uz muziku, filmove i dobru knjigu.

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.