Ako želite da u 2020. godini osvežite svoje modne kombinacije onda počnite od modnih detalja.Nabavite sebi novu torbu. Kao inspiracija i orijentir Vam mogu poslužiti ovih 15 popularnih modela torbi koje dolaze direktno sa modnih pista.

1. Miks kože i platna
Retro torbe koje su napravljene od kombinacije platna i kože su ponovo u trendu. Ove torbe danas imaju lepši i sofisticiraniji oblik tako da su potpuno u skladu sa modernim trendovima. Uparite ih sa blejzerom ili haljinom da bi izgledale još modernije.

2. Tkane kožne torbe
Pored tkanih kožnih patika ove godine veliki hit biće i tkane kožne torbe. Ove torbe se sviđaju damama jer su originalno dizajnirane. Kožne trakice se prepliću i ukrštaju i stvaraju dinamičnu teksturu. Torbe mogu biti različitih oblika i boja.

3. Torbe sa perjem
Razigrano perje je moćno i svaki stil, za sekundu, podiže na viši nivo. Torbe sa perjem su fantastičan izbor za izlazak u grad.

4. Šljašteće torbe
Torbe sa šljokicama su blistave i glamurozne. Idealne su za fensi zabave. Mogu biti različitih oblika, veličina i dizajna.

5. Meke torbe
Nema ništa lepše od ovih mekih, glatkih, pufnastih kožnih torbi. Ove torbe su do sada najpopularnije. Sigurno ćemo ih viđati svuda tokom 2020. godine.

6. „ Kroasan“ torbe
„Croissant“ torbe bukvalno liče na pravi kroasan, imaju deblje telo i ultra tanku ručku. Mogu biti napravljene od različitog materijala.

7. Mikro torbe
Mikro torbe su u trendu već nekoliko sezona, a nosiće se i u 2020. godini. Idealne su za noćne izlazke kada ne morate mnogo stvari sa sobom da nosite.

8. Štrikane torbe
Štrikane torbe su dobar izbor za tople letnje mesece i godišnje odmore. Odlično se slažu uz haljine i sandale. Mogu biti raznovrsne tako da ima za svačiji ukus po nešto.

9. „Kofica“ torbe
„Bucket“ torbe su u trendu već nekoliko sezona. Dovoljno su velike da u njih lepo rasporedite sve što ste pazarili u toku dana. Postoje modeli „kofica“ torbi koje su dizajnirane tako da ih možete nositi i na posao.

10. Mrežaste torbe
Pored mrežastih čarapa sada postoje i mrežaste torbe. U zavisnosti od dizajna mrežaste torbe se mogu nositi u različitim prilikama.

11. Nesvakidašnje torbe
Ako želita da izgledate drugačije od ostalih i da napravite malu, ali ipak veliku promenu onda se možete odlučiti za neku od nesvakidašnjih torbi. To mogu biti rančevi, sat torbe, kaiš torbe i slično.

12. Torbe u pastelnim tonovima
Torbe u svim pastelnim bojama i dezenima će biti u trendu tokom 2020. godine.

13. Resaste torbe
Resaste torbe su ponovo u trendu, modeli su sve lepši i bolji. Rese mogu biti jednobojne ili raznobojne, to je stvar vašeg izbora kao i veličina i model torbe.

14. Torbe sa „kisslock“ kopčom
Sećate li se onih starih torbi i novčanika sa ovakvom kopčom koje su nosile naše majke i bake? Ovakve torbe su ponovo u modi. Jedno je sigurno, sve vaše stvari će u ovakvoj torbi biti apsolutno bezbedne.

15. Raznobojne tufnaste torbe
Tufne već duže vreme spadaju u najpopularnije printove, zato i ne čudi što su počele da se proizvode i tufnaste torbe. Modni stručnjaci smatraju da su tufne vanvremenski print koji će se uvek nositi i zato slobodno, ako želite, možete sebe da obradujete i jednom tufnastom torbom.

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar

Robot? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.